Despre noi

Performanța bună în lumea afacerilor este importantă pentru prosperitatea oricărei companii. Imaginea corporativă și evaluarea ridicată a consumatorilor sunt importante pentru consolidarea încrederii pe termen lung între comerciant și client. Corectitudinea, profesionalismul și înțelegerea - succesul se regăsește în aceste valori, iar noi, la Sky Optic vă putem oferi cea mai bună consultare și soluție la orice problemă legată de sănătatea ochilor.

Istoricul companiei

Sky Optic este o companie în creștere dinamică, care și-a început dezvoltarea nu cu mult timp înăinte, în 2015. Primul magazin s-a deschide în orașul Sofia, iar ulterior rețeua companiei se extinde și cu încă 9 magazine din țară, care încep să funcționeze. Pe baza experienței specialiștilor în domeniul sănătății ochilor și a obiectivelor stabilite, Sky Optic își declară locul binemeritat în lumea corporativă, distingându-se pe piață prin gama sa de produse cu peste 8000 de produse de înaltă calitate.

  za-nas

 

Diverse succese și realizări

Puteți recunoaște succesul după clienții satisfacuți. Ei sunt dovada incontestabilă, ca lucrul a fost bine facut, iar misiunea a fost indeplininită. Noi, de la Sky Optic, cu mândrie declarăm, că de a lungul timpului am reușit multe, iar munca asidua și ambiția continua al fiecărei membru al echipei noastre, ne-a sus acolo unde suntem acum. Astăzi, Noi ne putem lăuda cu:

  • Ne-am creat image-ul de optică de încredere, unde produsele oferite sunt de calitatea ceea mai înaltă, iar clientul nostru întotdeună este pe primul loc.;
  • Echipa noastra de specialiști calificați și experimentați, care vă va oferi o consultare adecvată - oftalmolozi, opticieni, optometriști și consultant-vănzâtori;
  • O gamă variată de produse, care face rezolvarea oricărei probleme posibila;
  • Campaniile noastre caritabile pentru persoanele la nevoie, pe care le organizăm cu scopul de a asigura prevenție în sanatateaa ochilor și tratamente accesibile problemelor diagnosticate.

Uitați-vă la lume cu alți ochi și aveți încredere în Sky Optic - Partenerul dvs. fidel în obținerea unei sănătăți excelente a ochilor..

Misiunea și valorile

Ne-am început afacerea încrezătoari și ambițioași pentru a ajuta oamenii și, de-a lungul anilor,ne-am atins obiectivele stabilite. Până în prezent, ne putem lăuda cu un mare succes și cu clienți din ce în ce mai mulțumiți, care aleg să aibă încredere în noi. La noi veți primi o atitudine atentă și o soluție corespunzătoare cerințelor și posibilităților dvs. Urmând valorile și filozofia noastră de afaceri, echipa noastră este pregătită să vă asiste și să vă ajute să vă găsiți locul în lumea modei, precum și scurtătura către sănătatea ochilor dvs.

Avantajele noastre

Noi suntem o echipă de profesioniști, motivați în sănătatea ochilor, care sunt pe deplin dedicați profesiei lor. Suntem gata să vă ajutăm în orice problemă legată de alegerea ochelarilor de soare și a ochelarilor cu dioptrie, oferindu-vă cea mai bună soluție posibilă. Viziunea noastră de a oferi suport gratuit și nelimitat pentru ochelarii cumpărați de la noi este un fapt care ne diferențiază de concurenții noștri. Prețuri mici, mărci de renume mondială și lentile dioptrice certificate Rodentstock - dacă și pentru dvs. performanța impecabilă este pe primul loc, alegeți-ne. Noi vă vom mulțumi pe deplin pentru încrederea dvs!

Câte magazine avem în Bulgaria

În iua de astăzi avem 9 magazine fizice în Bulgaria în căteva orașe din Bulgaria și un punct de lucru pentru comerț online. Ne puteți găsi în Sofia, Stara Zagora, Blagoevgrad, Pernik, Dupnitza, Kyustendil și Gotze Delchev, iar clienții noștri care nu locuiesc int-unul din orașele menționate mai sus, pot face cumpărături prin platforma noastra pe internet, unde de asemenea pot avea consultare profesională.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik