Poitică retur

Condiții de retur

Dacă produs achiziționat de dvs. nu corespunde așteptărilor dvs, puteți să faceți retur sau puteți sa o schimbați în termen de 14 zile din data livrării.

 

 1.Trimiteți-ne email la [email protected].

Furnizați numele dvs,, numărul și data comenzii, dar și un cont bancar în format IBAN, pentru a vă rambursa sumele platite. Vă rugăm aveți în vedere că rămbursarea sumelor se face numai prin bancă.

 

 2.Ambalați corespunzător produsul, pe care doriți să îl returnați.

Puteți să îl expediați în același ambalaj, în care l-ați primit. În cazul de retur este necesar să pastrați bonul fiscal eliberat de firma de curierat și să-l expediați împreună cu produsul. Vă rugăm să aveți în vedere că toate produsele returnate trebuie să fie expediați în ambalajele originale, să încludă toate accesoriile lor( etui, lavetă de curațare, cerificat și altele), și nici să nu fie cu aspect comercial deteriorat (ambalaj rupt, etichete îndepartate, piese lipsă sau urme de folosință.) 

 

 3.Completați formularul de retur și trimiteți-l împreună cu expedierea dvs..

Este extrem de important să încludeți și formularul de retur la expedierea dvs., deoarece astefel noi vom putea prelucra cererea dvs. în momentul sosirii ei în depozitul nostru.

 

 4. 4. Trimiteți coletul cu DPD la adresă:

Bulgaria, Blagoevgrad,str. Pliska 2A еt.1

Telefon 00359 0877/01 32 01

Destinatar Sky Optic OOD

Vă rugăm să aveți în vedere că valoarea transportului pentru retur este în seama clientului!!!

 

 5.După ce primim expedierea de la dvs., facem plată sumelor platite de dvs.

În momentul, în care primim expedierea de la dvs. în depozitul nostru, o vom verifica cu atenție și vă vom trimite email pentru a vă înștiința. Suma se vă regasi în contul dvs. în termen de 10 zile lucrătoare.

 

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik