Cele mai atractive modele de ochelari de la Versace pentru 2021

Cele mai atractive modele de ochelari de la Versace pentru 2021

VERSACE VE4395 - 534587

Tendințele în moda pentru ochelarii de soare, care ne așteaptă în 2021.

Odată cu intrarea în noul an, au aparut și tendințele nou un lumea podiiumurilor de prezentare moda. Versace ne face cunoștință cu ofertele din acest an. Modelele îndrăznețe de ochelari de soare și ochelari de vedere sunt lideri în clasament pentru iubitorii de look-ul mai extravagant. Ramele mai mari și mai aspre, formele mai sportive și stilul aviator din accesoriile ochelarilor de soare sunt preferate de toți și sunt un favorit absolut. Accesoriile pot fi combinate și cu ținute mai casual dar și cu unele care au scopul de a ne face mult mai chic.

VERSACE VE4402 - GB1/87

În colecțiile Versace urmează ochelarii de soare și ramele cu aspect retro și rafinament clasic. Aceste modele nu îmbătrânesc niciodată, dar, în timp, le găsim o opțiune și mai tentantă, la care cu drag ne-am bucura să apelăm. Ramele rotunde, frumoasele propuneri feminine și „ochi de pisică” preferatul tuturor, vor da un aspect estetic ținutei noastre și ne vor face să ne simțim pregătiți pentru covorul roșu sau plaja însorită. Imaginați-vă cât de frumos ar fi să vă uitați în oglindă cu acești ochelari de soare și să vă simțiți ca o vedetă de film, doar datorită prezenței unor bijuterii precum ramele Versace.

VERSACE VE3292 - GB1

Un istoric scurt al brandului de modă

  • Versace este fondată în 1978 de Gianni Versace, iar primul butic se afla în Milano, unde din prima zi trezește interesul clienților. Mai târziu în afacerea apare și sora lui Gianni - Donatella;
  • În 1992, marca prezintă primul său parfum - Versus Donna;
  • În 1997, fondatorul companiei este asasinat și sora sa ocupa poziția cea mai înaltă în condocerea activităților;
  • Se stabilește începutul unei imperii de modă, care cucerește lumea cu varietate și lux.

Ce putem așteptă de la Versace în 2021

Nu este un secret pentru nimeni faptul că marca italiană de modă Versace se clasează printre liderii scenei modei și se deosebește printr-un lux incredibil. Brandul impresionează prin strălucire, țesături formidabile și un stil incinfundabil. Versace se încadrează fără drept de apel în tendințele primăverii 2021 și ne ajută să fim unici și încrezători în pielea noastră. Modelele colorate contribuie la starea de spirit însorită și se remarcă prin unicitatea lor, iar atenția față de detalii este evidentă și în accesorii.

VERSACE VE4405 - GB1/87

Conform spuselor Donatellei Versace, colecția este inspirată de ideea unui viitor mai luminos și optimist. Ea împârtășește cu noi, ca a dorit să creeze ceva, care simbolizează schimbarea și o lume nouă, plina de culori vii și creaturi fantastice.

Linia de ochelari de soare, ochelari de vedere și rame de la Versace este mai mult decât atractivă. Sunt expuse o varietate de modele care nu trădează stilul mărcii și în același timp sunt perfect compatibile cu tendințele din acest an. Deosebit de impresionante sunt ramele cu cristale, care fac ca ochelarii de soare să arate și mai strălucitori.

VERSACE VE2225 - 100287

Inapoi spre toate articolele
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik