Dolce&Gabbana cu propuneri de primavara 2021

Dolce&Gabbana cu propuneri de primavara 2021

Caracteristicile specifice ale mărcii

Dolce & Gabbana sunt un nume, care trezește interеsul oricărui adept al modei. Modelele rafinate de haine și rame de ochelari ale mărcii se deosebesc prin feminitate și eleganță excepționale.

Pentru Dolce & Gabbana sunt caracteristice modelele florale, croiala delicată, care subliniază frumusețea naturală, motivele jucăușe și strâmtoarea potrivită, care contribuie la aspectul general al hainelor și accesoriilor, cum ar fi ochelarii de soare.

Dolce & Gabbana sunt considerați a fi despoperit stilul meditearean, care în mare parte se inspiră de doamnele italiene renascentiste.

Atenția la detalii este vizibilă. Iar propunerile lor variate sunt plasate printre liderii de pe pieța modei, în domeniul hainelor și accesoriilor, unde ochelarii de soare sunt cele mai la vedere.

DOLCE & GABBANA DG2268 - 1298AQ

Arome de primavară și oferte unice în 2021

Ofertele proaspete din colecția de primăvară Dolce & Gabbana vin cu o tentă siciliană și un sentiment de început minunat de an nou. Modelele concepute pentru lunile calde ne încarcă cu bună dispoziție și ne de dispoziție și ne fac să zâmbim când vedem comorile modei, coloratel și elegante ale modei și pe pe care le-am putea obține fără ezitare. Și de ce să nu le zâmbim prin noua nostra pereche de ochelari de soare?

DOLCE & GABBANA DG6146 - 501/8G

Hainele acestui sezon nu se îndepărtează de stilul consacrat al Dolce & Gabbana, dar se deosebesc prin motive unice și un aspect placut boem, care ar pe oricine. Combinațiițe superbe de culori, mateiralele ușore, aproape ca din poveste, modelel feminine, bijuteriile elegante și ochelarii frumoși de soare ar completa cu mister și frumusețe la orice ținută.

Motivele florale care ies în evidență din accesorii sunt un hit absolut și conduc concurența printre tendințele modei. Colierele masive, cercei deosebiți, brațările retro și ramele remarcabile de ochelari ne fac, de asemenea, sa ne îndrăgostim fix de colecția această de Dolce & Gabbana.

Ochelari de soare și rame seducătoare

DOLCE & GABBANA DG6150 - 252581

Nu este așa ca veți fi surprinși dacă vă spunem că stilul vintage din acest an a revenit pe un piedestal în industria modei? Ținutele retro au devenit din ce în ce mai dorite în ultimii ani, iar această tendință se observă atât la cumpărătorii mai tineri, cât și la cei mai în vârstă. Acest lucru nu este deloc șocant, deoarece putem cu toții observa nota rafinată și sex appeal minimalist care au fost la modă în anii 50 sau 60, de exemplu. Din acest motiv, Dolce & Gabbana pariază și în aceasta primavară pe retro chic-ul însorit.

DOLCE & GABBANA DG2272 - 02/72

Ochelarii de soare și ramele dioptrice sunt o metodă sigură de a scoatem în evidența și să completăm ținuta noastra și de aceea calitatea și finisarea produsului sunt foarte importante pentru aspectul general.

În SkyOptic puteți foarte ușor să găsiți unul dintre cele mai cautate modele ale mărcii.

Propunerile noastre pentru dame și pentru bărbați se deosebesc prin o varietate de rame al Dolce & Gabbana, care pot fi cu orcie formă și pentru orice mod de utilizare: rotunde, dioptrice, patrate, tip “ochi de pisică”, aviator, tip “fluture”, cu ramă întreagă și altele.

Inapoi spre toate articolele
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik