Top 5 Ray-Ban stil ochelari de soare

Top 5 Ray-Ban stil ochelari de soare

Stilul ochelarilor de soare Ray-Ban nu îmbâtranește niciodată, deorece ei sunt printre lideri de inspirație în categoria ochelarilor. Ochelarii de soare Ray-Ban sunt venerate de rebelii, eroii rock-n-rollului și vedetele din Hollywood. Ray-Ban este prima marcă, asociata cu subculturile și atemporalitatea. Stilur lor a evoluat,dar aspectul lor emblematic rămâne fidel. Așa că, dacă sunteți în cautare aspеctului emblematic Ray-Ban, verificați lista noastră cu Top 5 stiluri de ochelari de soare Ray-Ban.

#1 Ochelari de soare Ray Ban Aviators RB3025

Ochelarii de soare Ray-Ban RB3025 Aviator dispun de o ramă de oțel cu muchia plină, care are un tampon moale de nas și temple aurii. Rama mare metalică de pilot intruchipează aspectul emblematic al aviatorului. În timp ce culorile metalice calde și lentile noi polarizate gradiente sunt o protecție împotrivă razelor nocive UV. Acest stil clasic este potrivit cu aproape orice formă a feței și se oferă în trei măsuri diferite (55 mm, 58 mm și 62 mm).

 

#2 Ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster RB3016

Ochelarii de soare Ray-Ban RB3016 Clubmaster au o formă dreptunghiulară din metal, căptușită cu plastic în partea superioară a cadrului. Logo-ul Ray-Ban este evidențiat pe tâmple și pentru un confort excepțional RB3016 Clubmaster are tampoane reglabile pentru nas și tâmple din plastic. Lentile sunt rezistente la zgâriere și lovituri. Aceste ochelari emblematice de soare se oferă în două masuri - mică (49 mm) și mare (51 mm). Ray-Ban Clubmaster este oferit de asmenea și în diferite culori și opțiuni cu lentile polarizate.

 

#3 Ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer RB4340

Ochelarii de soare Ray-Ban RB4340 Wayfarer au cele mai recunoscute rame din lume. Combinând elemente tradiționale și moderne, ramele cu formă pătrată sunt realizate din cel mai fin acetat. Lentilele dens colorate oferă un aspect elegant în timp ce protejează împotriva razelor nocive UV.

 

#4 Ochelarii de soare emblematice cu lentile rotunde Ray-Ban RB3447

Ochelarii de soare cu lentile rotunde din metal Ray-Ban RB3447 sunt unisex și cu un cadru tubular ușor cu lentile în stil retro. Cunoscuți pentru lentilele sale de cristal definite și forma distinctă, ochelarii de soare RB3447 oferă protecție UV 100%. Acest stil este inspirat de subcultura anilor 60 și este purtat de musicieni emblematici precum John Lennon, Ozzy Osbourn și Janis Joplin. Acest model se oferă în diferite culori, iar aspectul dvs. ar straluci ca semnul pâcii, alimentat de flori.

 

#5 Ochelari de soare Ray-Ban Erika RB4171

Ochelarii de soare Ray-Ban Erika RB4171 se deosebesc prin atât fațadele din cauciuc clasice, cât și strălucitoare, cu tâmplele metalice și capete în degrade. Lentilele rotunde agabritice asigură 100 % protecție împotrivă, în timp ce puntea moale adaugă o finalitate stilului în cauză, care este potrivit pentru majoritatea fețelor. Ochelarii de soare Ray-Ban Erika se pot achiziționa și cu lentile polarizate, care blochează 99 % din lumina reflectată pentru o viziune cât mai bună.

Inapoi spre toate articolele
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik